Thuis Over ons

Geschiedenis

Hello Tim. Tot dusver perfectioneer. Wij gebruikten keer tot dusver de slechts ballen 4 of 5 maar wij genieten van niet moetend hen herstellen telkens als wij hen gebruiken.

—— Tony van de V.S.

Ontzagwekkend!!! Opgewekt om hen OPNIEUW te gebruiken. Dank Tim!

—— Mat van de V.S.

Hallo tim, Werkelijk gelukkig met de bellen zij ik groot zijn hen van u opnieuw zal kopen. Vele Dank

—— Andy van het UK

Hallo Tim, Wij hebben een kans gehad om de bellenkostuums nu te gebruiken een paartijden en zij hebben groot uitgevoerd. Geen kwesties tot dusver. Wij zullen meer plaatsen

—— Jon van de V.S.

Hey Tim- Grote dank, dank. Wij bliezen - omhoog hen vandaag en testten hen uit, tot dusver werken groot. Hartelijk dank!

—— Chris van de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Productvergadering workshop materiële opslaghuis workshop hitte - het verzegelen productie Design Ons kantoor Inspectie Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : AM (AOMIAO)
Aantal werknemers : 60~70
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%
Main products: bubble soccer balls, water walking balls, zorb balls, inflatable rollers and inflatable water games
Certificates: CE for all our products, TUV for the pumps

De geschiedenis van ons bedrijf:

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2007 dat meer dan 8 jaar ervaringen in het produceren van opblaasbare producten heeft. Wij ontwikkelen en vinden een beste manier om onze producten beter en beter te maken. Wij zijn van verschillende steden, maar wij komen voor een droom samen!  En wij hebben de professionele ontwerpers en de arbeiders die met meer dan 13 jaar ervarings werken op dit gebied.

 

In 2007, werken wij als mede-verpakker in het produceren van opblaasbare producten.

 

In 2009, zijn wij nadruk op de binnenlandse markt in China, en wij werken met sommige grote bedrijven hier in China samen en bereiken een goede reputatie in onze zaken, vooral in de luchtdicht afgesloten producten van waterspelen.

 

In 2011, wij en probeerden nieuwe productonmethodes introduceerden aan het produceren van onze producten, gloeien onze bellenballen en andere producten van waterspelen meer en meer populair.

 

In 2013, bouwden wij onze buitenlandse handels commerciële afdeling op, proberen wij om de kansen te zoeken en werken met de cliënten van overal het woord door hen van onze nieuwe stijl te voorzien en best-selling producten, opbrengst overschreden het hele jaar door $300000.

 

Sinds 2014, investeerden wij meer dan $100000 in het verbeteren van al ons materiaal, hebben wij in Alibaba gewerkt, verkochten wij overal onze ballen aan het woord dat zeer uitstekende terugkoppeling van onze cliënten had en wij bereikten zeer uitstekende gebaseerde cleints vanaf toen.

 

Wij werken en zich ontwikkelt, wensen wij om een win-win zakelijke relatie op lange termijn met u te bouwen! 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)