Thuis

Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Water Wandelen Ball voor verkoop
Van goede kwaliteit Water Wandelen Ball voor verkoop
Hello Tim. Tot dusver perfectioneer. Wij gebruikten keer tot dusver de slechts ballen 4 of 5 maar wij genieten van niet moetend hen herstellen telkens als wij hen gebruiken.

—— Tony van de V.S.

Ontzagwekkend!!! Opgewekt om hen OPNIEUW te gebruiken. Dank Tim!

—— Mat van de V.S.

Hallo tim, Werkelijk gelukkig met de bellen zij ik groot zijn hen van u opnieuw zal kopen. Vele Dank

—— Andy van het UK

Hallo Tim, Wij hebben een kans gehad om de bellenkostuums nu te gebruiken een paartijden en zij hebben groot uitgevoerd. Geen kwesties tot dusver. Wij zullen meer plaatsen

—— Jon van de V.S.

Hey Tim- Grote dank, dank. Wij bliezen - omhoog hen vandaag en testten hen uit, tot dusver werken groot. Hartelijk dank!

—— Chris van de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd. Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd.
Onze Team Productvergadering Onze cliënt onze client1 workshop materiële opslaghuis workshop hitte - het verzegelen productie Design Ons kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : AM (AOMIAO)
Aantal werknemers : 60~70
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%
Main products: bubble soccer balls, water walking balls, zorb balls, inflatable rollers and inflatable water games
Location: Guangzhou, Guangdong, China
Certificates: CE for all our products, TUV for the pumps
Opblaasbaar Co van Guangzhouaomiao. Ltd in Guangzhou, Guangdong, China wordt gevestigd dat. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van de opblaasbare ballen van het bellenvoetbal, opblaasbare waterballen, opblaasbare zorbballen, opblaasbare rolballen, opblaasbare banaanboot, vliegende vissen, waterpark, tent en andere opblaasbare producten van waterspelen.
 
Ons bedrijf heeft de professionele ontwerpers en de arbeiders met meer dan 13 jaar ervarings op dit gebied. Wij bezitten de meest geavanceerde hitte - verzegel machines. Ons doel is de opblaasbare producten met de beste kwaliteit en de redelijke prijs, samen met de beste naverkoopdienst te produceren. 

Wij zijn zeker met onze producten zoals wij goed van de Chinese markt en van onze buitenlandse cliënten vereisten op de hoogte zijn, zullen wij altijd nadruk op de details houden en zullen ons beste proberen om de beste kwaliteitsballen te produceren. Wij geloven de goede die kwaliteit op de strikte vervaardiging van elk detail wordt gebaseerd. Ons bedrijf ontwikkelt, en wenst om over de hele wereld te vestigen de zakelijke relatie op lange termijn met onze cliënten van.
 
 
Contactgegevens
Guangzhou Aomiao Inflatable Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tim Lin

Tel.: 86-020-87479700

Fax: 86-020-87479700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)